Hvem er BlueTech VVS?

BlueTech VVS er en solid og erfaren VVS-bedrift i Drammen kommune.
– Det er viktig for å oss å levere etter kundenes forventninger, og gjerne enda litt høyere enn de i utgangspunktet forventet, sier Kjetil Hanssen.
Han er daglig leder og gründer av bedriften som startet opp i 2020: Målet var å skape et tverrfaglig og moderne VVS-tilbud til bedriftskunder, sameier og borettslag.
– I innledende fase er vi opptatt av å avdekke behov og muligheter for gjennomførbare løsninger. I gjennomføringsfasen jobber vi målrettet og systematisk. Ved avslutning har vi gjennomgang av leveranser, der det avdekkes om målene er oppnådd, forteller han.
BlueTech VVS er medlem av bransjeorganisasjonen Rørentreprenørene Norge, Ingeborg-nettverket, og er godkjent lærebedrift.

Behov for bedre VVS? Vi fikser det for deg

Besøk oss på våre sosiale media kanaler
 

Kjetil

Daglig Leder

Kjetil er opptatt av å møte kunder, ansatte og samarbeidspartnerne på en engasjert og varm måte: Målet er alltid å få til et godt samarbeid og løse problemer sammen. Gjennom snart 20 år i rørleggerfaget har han opparbeidet seg solid kompetanse og et bredt nettverk. Derfor kan BlueTech VVS løse det meste av større eller mindre VVS-utfordringer for store og små kunder.
– Mottoet mitt er at «jobben er ikke ferdig før malingen er tørket og dørautomatikken fungerer slik den skal». Jeg er opptatt av å tenke helhetlig om VVS, og liker å dele kompetanse og erfaringer med andre, sier Kjetil.